Welkom op de nieuwe website

Welkom op de nieuwe site van de Stichting Vrienden TT Circuit Assen. Deze nieuwe site is gebouwd door CowXL, een bureau in Emmen dat gespecialiseerd is in webdesign, vormgeving, reclame en online marketing. Daarnaast is nauw samengewerkt met Mans Media uit Emmen, voor hosting van de site en het verzorgen van de juiste bijbehorende e-mailadressen.

De ervaringen met CowXL en Mans Media tijdens de bouw en na het online zetten van de site, zijn bijzonder positief. Op alle mogelijke manieren werd ondersteuning geboden. Ook nadat de site online was gezet bleef ondersteuning op moment dat wij dat wensten aanwezig.

Via deze site hoopt Vrienden TT Circuit Assen u optimaal te informeren over het doel en het werk van de Stichting Vrienden TT Circuit Assen. De stichting en haar Vrienden dragen het TT Circuit Assen een warm hart toe. De stichting en haar vrienden hopen dat het TT Circuit Assen nog lange tijd zal voortbestaan en vele evenementen in gemotoriseerde sporten mag organiseren of plaats bieden aan dergelijke evenementen. Het TT Circuit heeft een belangrijke plek in de Asser en Drentse samenleving. Niet alleen vanwege de evenementen, waaronder de bijna 100-jarige Dutch TT, maar ook vanwege de economische aspecten. Op het circuit wordt een grote diversiteit aan activiteiten georganiseerd, die alles bij elkaar een enorme spin-off hebben. In de afgelopen periode van tien jaar genereerden alle activiteiten op het circuit jaarlijks naar schatting een omzet van maar liefst 122 miljoen euro en biedt het circuit een directe en indirecte werkgelegenheid van bijna 2350 mensjaren. Daarmee levert het circuit een grote economische impuls voor de regio. Bovendien is de uitstraling van het circuit van grote waarde. 

De nieuwe site is een samenwerking tussen Vrienden TT Circuit Assen, CowXL en Mans Media..

 

                  

Onze sponsoren:

Contact

Stichting Vrienden TT Circuit Assen

Dijkakker 15
7854 RM Aalden
E-mail: info@vriendentt.nl

> Meer contactgegevens

Social media
Partners
racesport giant nikologo
TT Circuit Assen Riders