Litjens in stand van VriendenTT

VriendenTT staat komend weekend met een stand in de Fanzone op de paddock van het TT Circuit Assen, tijdens de World Superbikeraces. Kom jij ons daar ook bezoeken? We hebben daar ook gasten!
Zaterdag komt oud-coureur (125cc Grand Prix-rijder) Joey Litjens bij ons in de stand, tussen 9 uur en 16.00 uur.
 
 Litjens heeft samen met schrijver Erik Houben (van "Zo Werkt de Formule 1" en "Zo Werkt de Dakar Rally") een boek geschreven: "Zo Werkt de MotoGP". Litjens komt bij VriendenTT dat boek promoten en je kunt daarbij zijn.
Heb je een ticket voor de zaterdag voor de World Superbike  dan kun je daarmee ook op de paddock komen en een bezoekje aan onze stand in de Fanzone brengen. Daar kun je met Joey Litjens praten over zijn carrière, het boek en allerlei ander zaken. Litjens was rond 2005 en 2006 wegracecoureur en moest zijn racecarrière vanwege een ongeluk abrupt beëindigen. Dat gebeurde in 2009 op het stratencircuit van Hengelo. Acht jaar na dat ongeluk maakte hij zijn rentree in de wegrace in het bijprogramma van de TT van 2017, waarbij Litjens startte in de Supersport 300. Tegenwoordig is Litjens analist bij Ziggo Sport Racing rondom de tv-uitzendingen van de MotoGP, Moto2 en Moto3. Daarnaast begeleidt hij jonge talenten.
Boek over MotoGP
Samen met Erik Houben schreef Litjens het boek “Zo Werkt de MotoGP” over de huidige Grand Prix wegrace. Daarin wordt uiteengezet wat de MotoGP inhoudt. Dit boek is hét cadeauboek voor alle fans van motorsport – of je nu een toerrijder bent of een doorgewinterde liefhebber en bezoeker van de TT in Assen.
Wat de Formule 1 is voor de autosport, is de MotoGP voor de motorsport: de koningsklasse waarvan jonge racers dromen en waarop de grootste toeschouwersaantallen afkomen. In dit boek lees je alles wat je maar wilt weten over de techniek van de motoren, de organisatie van een raceweekend, de beste racestrategieën en de verschillende circuits.
 
 Daarnaast is er natuurlijk ruime aandacht voor de historie van de MotoGP en de beste Nederlandse coureurs.
Wil je Joey Litjens spreken? Kom dan zaterdag naar de stand van VriendenTT in de Fanzone op de paddock. Overigens heeft VriendenTT meer gasten de komende dagen. Zondag staan onze vrijwilligers samen met de organisatie van het TT Festival . Ook is de kans aanwezig dat de KNMV zo nu en dan bij ons in de stand te vinden is. Dus kom ons ook bezoeken!

Onze sponsoren:

Contact

Stichting Vrienden TT Circuit Assen

Dijkakker 15
7854 RM Aalden
E-mail: info@vriendentt.nl

> Meer contactgegevens

Social media
Partners
racesport giant nikologo
TT Circuit Assen Riders