Prijswinnaars vrijkaart bekend

In de nieuwe nieuwsbrief, die eind deze week bij al onze Vrienden en VriendenPlus in de mailbox komt, staat het WK Superbike met de races in het weekend van 19 tot en met 21 april op het TT Circuit centraal. Vrienden TT heeft in samenwerking met TT Circuit Assen weer tien VriendenPlus gelukkig kunnen maken met een vrijkaart voor de zondag 21 april. De gelukkigen werden getrokken uit een groot aantal goede inzenders die het antwoord wisten op twee vragen uit onze vorige nieuwsbrief. Die vragen waren:

“Wie is de eerste Nederlander die op het WorldSBK-podium stond? En wat is de juiste naam van het team waarvoor deze coureur dit seizoen in het WK Superbike uitkomt?”

De antwoorden waren: Michael van der Mark en het team waarvoor hij uitkomt is het ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team. De onderstaande VriendenPlus verdienden met het insturen van de goede oplossing een vrijkaart voor de zondag:

Petri la Grange (Nieuwegein); Henk Hindriks (Erica); Jos Bouma (Assen); Bert Wolters (Leek); Bert Kinds (Westerbork); Harry de Jong (Assen); Marco Houbeke (Assen); Sikko Moltmaker (Houten); Olek Bebnik (Leerdam) en Jack Tesselaar (Broek op Langedijk). Allen VAN HARTE GEFELICITEERD en geniet van de races.

Ben je nog geen VriendPlus en wil je meedingen naar een vrijkaart voor de TT van dit jaar, word dan snel VriendPlus op deze site.

Onze sponsoren:

Contact

Stichting Vrienden TT Circuit Assen

Dijkakker 15
7854 RM Aalden
E-mail: info@vriendentt.nl

> Meer contactgegevens

Social media
Partners
racesport giant nikologo
TT Circuit Assen Riders