Prijswinnaars TT kaart bekend

In de de nieuwsbrief van begin juni had Vrienden TT Circuit Assen een prijsvraag opgenomen waarmee voor VriendenPlus vrijkaarten te verdienen waren voor de TT van komende zondag. Twee vragen die bij velen voor hoofdbrekens zorgden, moesten worden beantwoord:

In welk jaar werd er voor het eerst een wereldkampioenschap wegrace voor motoren gehouden en wie was de eerste 500 cc wereldkampioen?

Vooral de laatste vraag bleek pittig. Maar we hebben toch tien winnaars die de juiste antwoorden wisten te geven. De goede antwoorden waren: in 1949 werd voor het eerst een wereldkampioenschap wegrace voor motoren gehouden en de eerste 500cc wereldkampioen was de Engelsman Les Graham.

De volgende personen wonnen via hun goede antwoorden een vrijkaart voor de komende TT:

G. de Kruiff (Woudenberg), P. Jenneskens (Leunen), E.A. Vos (Winsum), B. Middelkamp (Assen), J. Stoppels (Borger), B. Lageveen (Haskerhorne), L. Hindriks (Erica), F. Rozenveld (Assen), B. Mouw (Apeldoorn) en R. van der Zee (Wieringerwerf).

Alle prijswinnaars hebben persoonlijk bericht gehad en de afhandeling van het toezenden van de kaarten gebeurt door de mensen van het TT Circuit Assen.

Allen van harte gefeliciteerd en een fijne TT gewenst.

 

spandoek TT

 

Onze sponsoren:

Contact

Stichting Vrienden TT Circuit Assen

Dijkakker 15
7854 RM Aalden
E-mail: info@vriendentt.nl

> Meer contactgegevens

Social media
Partners
racesport giant nikologo
TT Circuit Assen Riders