TT Circuit heeft echte motorcamping

TT Circuit Assen heeft sinds kort een TT Circuit Motor Camping en deze wordt al operationeel tijdens de Superbikesraces en de dag ervoor en nadien: 20 tot en met 24 april. Het aantal campingplekken in de omgeving neemt in zijn totaliteit af, en de campings bieden ook nog eens voornamelijk ruimte aan caravans en campers. Daarom heeft het TT Circuit Assen gemeend een specifieke motorcamping te openen. Het is de voormalige Camping Asser Boys, die nu onder de naam TT Circuit Motor Camping wordt voortgezet. Voor de camping kun je tickets kopen en het ticket biedt toegang tot 1 campingplek voor maximaal 2 personen, 2 motoren en 1 eigen tentje. Voor het Superbikeweekend is de prijs 90 euro en tijdens de TT 180 euro en voor die prijs kun je er vijf dagen verblijven.  
De mensen van Asser Boys zullen net als voorheen zorgen voor gezelligheid, entertainment en uiteraard catering in de centrale tent.

Om het een echte motorcamping te laten zijn, gelden er regels, zoals: alleen motoren zijn toegestaan, geen auto’s en campers. Alleen eigen tentjes zijn toegestaan, geen caravans en campers. BBQ’s, aggregaten en muziekinstallaties zijn niet toegestaan, zodat er wel een verschil is met omliggende campings.

TT Circuit Assen wil terug naar de kern van het evenement en wil daarom de geliefde camping Asser Boys, op een unieke plek pal naast het circuit. Camping Asser Boys wordt hiermee omgedoopt tot ‘TT Circuit Motorcamping’, uitsluitend toegankelijk voor motoren en kleine tentjes. “Op deze manier geven wij gehoor aan de wens van de fans en gaan we terug naar de basis van het succes van de TT. Uiteraard blijven wij graag samenwerken met Asser Boys. De rolverdeling zal wel veranderen: Asser Boys zorgt voor de praktische begeleiding van de campinggasten, het circuit voor het commerciële proces”, aldus het TT Circuit.

Het aanmeldloket voor geïnteresseerde campinggasten is te vinden op www.ttcircuit.com. Campingtickets zijn in de webshop verkrijgbaar. De camping is bij zowel de TT als de Superbike geopend van donderdag tot en met maandag. Bij de TT is dat vanaf donderdag om 08:00 uur, bij de Superbike om 12:00 uur.

Onze sponsoren:

Contact

Stichting Vrienden TT Circuit Assen

Dijkakker 15
7854 RM Aalden
E-mail: info@vriendentt.nl

> Meer contactgegevens

Social media
Partners
racesport giant nikologo
TT Circuit Assen Riders