Winnaars gridpass en vrijkaart bekend

Vrienden TT Circuit Assen heeft in samenwerking met het TT Circuit een prijsvraag voor VriendenPlus gehouden, waarbij gridpassen en vrijkaarten voor de komende Superbikeraces te winnen waren. Alle VriendenPlus konden daar aan meedoen door op twee vragen de juiste antwoorden in te dienen.

Voor de gridpass moest antwoord worden gegeven op de vraag in welk jaar voor het eerste een WK Superbikerace op het TT Circuit werd verreden.

Dat was in 1992.

Winnaar van een van de gridpassen werd André Menning uit Ter Apelkanaal en de andere gridpass ging naar M. Pater uit Vorden.

Zij mogen dus een kijkje op de grid nemen. (zie foto)

Beide VriendenPlus van harte gefeliciteerd.

 

Ook waren tien vrijkaarten voor de Superbikeraces te winnen. Daarvoor moest het juiste antwoord worden ingezonden op de vraag wanneer Carl Fogarty zijn eerste WK Superbikewedstrijd op het TT Circuit wist te winnen. Dat was in 1993.

Tien VriendenPlus werden blij gemaakt met zo’n vrijkaart, omdat ze het juiste antwoord hadden ingestuurd.

De vrijkaarten gingen naar: Jan Stoppels (Borger), Theo van den Elzen (Uden), Geuje van der Linde (Zwolle), Richard Nijhof (Hengelo O), Jessica Bogers (s Hertogenbosch), J. Sloot (Emmeloord), Frans Kraan (Voorburg), Angeli Bouten (Beugen), A. de Vries (Heiloo) en Henk ten Damme (Oestgeest).

Deze tien personen kunnen dus zonder kosten genieten van de races op het TT Circuit en natuurlijk van Michael van der Mark (zie foto).

Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Ook voor de TT in juni mag vrienden TT Circuit Assen weer een actie met vrijkaarten houden. Ook dan kunnen VriendenPlus meedingen naar een vrijkaart.

Wil jij ook kans maken op een vrijkaart en ben je nog geen VriendPlus? Ga dan naar onze homepage en meld je aan als VriendPlus.

Onze sponsoren:

Contact

Stichting Vrienden TT Circuit Assen

Dijkakker 15
7854 RM Aalden
E-mail: info@vriendentt.nl

> Meer contactgegevens

Social media
Partners
racesport giant nikologo
TT Circuit Assen Riders