Met korting naar Classic GP Assen

Vrienden en VriendenPlus kunnen met korting naar de Classic GP Assen. Word nu Vriend of VriendPlus en je ontvangt de nieuwsbrief met kortingscodes voor al die dagen wanneer het evenement wordt gehouden: 8 tot en met 10 september. De korting is speciaal voor Vrienden TT door organisator LDP-Int. aan onze organisatie toebedeeld.

De Classic GP Assen kent enkele bijzondere gasten en zeker niet de minsten. Randy Mamola en Kevin Schwantz maken beiden hun opwachting.

De Amerikaan Kevin Schwantz, wereldkampioen in de 500cc-klasse in 1993, keert 30 jaar na zijn laatste overwinning in Assen terug op het TT-circuit tijdens de Classic GP Assen die wordt verreden van 8 tot en met 10 september aanstaande. Een memorabel moment in de geschiedenis van het TT-circuit. In samenwerking met de organisatie is daarom een exclusieve vroegboekkorting in het leven geroepen. In de maand maart profiteren Vrienden TT van maar liefst 25% KORTING op de reguliere entreekaarten!

 

In 1981 kwam Mamola, 21 jaren jong en met vier overwinningen achter zijn naam, op de Heron Suzuki met startnummer 3 als één van de favorieten naar Assen. Maar door een spectaculaire crash in de regen zag de Suzuki-coureur de eindstreep niet. Boet van Dulmen reed lange tijd aan de leiding en werd uiteindelijk tweede achter de Italiaan Marco Lucchinelli; Willem Zoet en Jack Middelburg kwamen als vierde en vijfde over de meet.

De actie met korting loopt tot en met 31 maart, dus wil je er gebruik van maken, word dan snel Vriend of VriendPlus.

Poster met Kevin Schwantz (Foto: LDP-Int.)

 

 

Randy Mamola op de Suzuki (Foto: LDP-Int.)

Onze sponsoren:

Contact

Stichting Vrienden TT Circuit Assen

Dijkakker 15
7854 RM Aalden
E-mail: info@vriendentt.nl

> Meer contactgegevens

Social media
Partners
racesport giant nikologo
TT Circuit Assen Riders