Prijswinnaars gratis naar beurs Utrecht

In de Jaarbeurs in Utrecht begint komende donderdag de MOTORbeurs. Vanaf 10.00 uur ’s morgens kun je daar al terecht. VriendenTT maakt deel uit van de grote stand van TT Circuit Assen en bij onze stand kun je natuurlijk jouw “gewone” vriendschap omzetten in een VriendPlus-vriendschap. Dan kun je in de loop van dit jaar meedingen naar diverse vrijkaarten voor evenementen, onder andere de WK Superbikes en de Dutch TT. Daarnaast ontvang je als Vriend Plus ook nog een gratis attentie en je laat zien dat je ons een extra warm hart toedraagt.

In de afgelopen dagen hebben we uit de goede inzendingen van een prijsvraag in onze nieuwsbrief  tien van onze VriendenPlus getrokken voor een vrijkaart voor deze MOTORbeurs Utrecht. VriendenPlus konden door het geven van een goed antwoord op de vraag: voor welk team rijdt Colin Veijer dit nieuwe seizoen in de Moto3?

Uit de vele goede inzendingen hebben wij tien VriendenPlus blij kunnen maken met een kaart voor de beurs. Dat zijn: Henk Hilgenkamp, Ommen; Peter-Jan Annema, Assen; Klaas Postma, Nooitgedacht; K.G. de Vries, Stadskanaal; Piet van Wouwe, Asten; Jacqueline Vos, Uitgeest; Jessica Bogers, Den Bosch; B. Gerrits, Leeuwarden; Luuk Hindriks, Erica; Ate de Vries, Heiloo.

Het goede antwoord was: LIQUI MOLY husqvarna intact GP Moto3 team. De prijswinnaars hebben allemaal per e-mail bericht gehad. Van harte gefeliciteerd!

Onze sponsoren:

Contact

Stichting Vrienden TT Circuit Assen

Dijkakker 15
7854 RM Aalden
E-mail: info@vriendentt.nl

> Meer contactgegevens

Social media
Partners
racesport giant nikologo
TT Circuit Assen Riders