Wie komt ons helpen?

Vrienden TT Circuit Assen zoekt mensen die willen helpen Vrienden te werven.

Wil jij ook dat (kleine) evenementen op het TT Circuit blijven voortbestaan? Kom onze vrijwilligersorganisatie helpen de achterban van Vrienden van het TT Circuit vergroten. Enkele keren per jaar help je ons tijdens evenementen op het TT Circuit of eventueel elders.

Samen met jou hopen wij door te groeien naar 25.000 Vrienden van het TT Circuit. Draag jij het TT Circuit een warm hart toe en wil je ook dat de evenementen op het circuit blijven behouden, kom ons dan assisteren. Omdat veel evenementen waar wij werven op het TT Circuit worden gehouden, is het misschien handig dat je niet erg ver van Assen woont. Maar als je het geen probleem vindt voor een dagje vriendenwerven wat verder te rijden, geen punt, dan ben je ook zeker welkom. Je wordt ingewerkt door één van onze ervaren krachten en je staat nooit alleen, maar altijd samen met één of meerdere van onze mensen.

Geïnteresseerd? Mail ons via: info@vriendentt.nl Vermeldt jouw telefoonnummer, woonplaats en iets over jezelf en we nemen contact met jou op. Alvast dank!!

Onze sponsoren:

Contact

Stichting Vrienden TT Circuit Assen

Dijkakker 15
7854 RM Aalden
E-mail: info@vriendentt.nl

> Meer contactgegevens

Social media
Partners
racesport giant nikologo
TT Circuit Assen Riders