Filmavond voor Vrienden

Voor Vrienden TT Circuit Assen wordt vrijdag 27 januari een filmvoorstelling gehouden in bioscoop De Nieuwe Kolk in Assen. Deze avond worden twee films getoond, de ene is een documentaire over de beroemde Amerikaanse coureur Kevin Schwantz. De man uit Texas komt op 8 en 9 september van dit jaar opnieuw naar Assen, want hij is één van de beroemde legendes die zijn gezicht zal laten zien in de Classic Grand Prix Assen 2023. Schwantz werd in 1993 wereldkampioen 500cc op Suzuki. Verder wist Schwantz driemaal de TT van Assen te winnen. Beleef zijn prachtige carrière nogmaals door op 27 januari naar De Nieuwe Kolk in Assen (aan de kop van de Vaart) te komen.

Op bijgaande foto Kevin Schwantz in zijn bekende Lucky Strike race-overall. Aanvang filmavond 19.00 uur. (Foto: LDP-Int / Classic GP Assen)

De andere is een film gemaakt in 2002 over de laatste race om het wereldkampioenschap Superbike in Imola in Italië, onder de titel: “World SBK Imola 2002 One Of The Most Epic Races ever.” In die laatste WK-race stonden twee coureurs slechts één punt van elkaar verwijderd aan kop in de tussenstand: Troy Bayliss  en Colin Edwards. Op het grote doek van De Nieuwe Kolk de herbeleving van die enorm enerverende ontknoping. Het programma van de filmavond die wordt georganiseerd door VriendenTT en De Nieuwe Kolk luidt:

18:30 u – Inloop (+ welkomstdrankje)
19:00 u – Start eerste film (documentaire over Kevin Schwantz)
20:05 u – Pauze (incl. hapje en drankje)
20:25 u – Start tweede film (World SBK Imola 2002 ‘One Of The Most Epic Races)

Voor de prijs hoef je het niet te laten, voor slechts € 8,50 heb je een prachtige avond filmplezier. Kijk op www.dnk.nl en kies linksboven in het menu voor "bioscoop". Klik daar op en zoek het logo van VriendenTT, klik er op en ga voor bestellen naar selecteer4 datum en tijd.

Op onderstaande foto één van de hoofdrolspelers in de ontknoping in 2002, Troy Bayliss. (Foto: WorldSBK).

 

 

Onze sponsoren:

Contact

Stichting Vrienden TT Circuit Assen

Dijkakker 15
7854 RM Aalden
E-mail: info@vriendentt.nl

> Meer contactgegevens

Social media
Partners
racesport giant nikologo
TT Circuit Assen Riders