VriendenTT op motorbeurs Assen

Vrijdag 18 januari om 18.00 uur begint De Noordelijke Motorbeurs in de hal EXPO Assen (voorheen TT Hall), en VriendenTT staat er ook.

Fotografie door: StappenGroningen.nl

Vijf van onze VriendenPlus mogen daar gratis naar toe. Zij wonnen vrijkaarten in een prijsvraag die Vrienden van het TT Circuit Assen via haar nieuwsbrief had uitgeschreven. De uitverkorenen zijn: Wiebe Rispens (Smilde), Willemina Spreij (Heerhugowaard), H. Manning (Ter Apelkanaal), Geert Vrielink (Zuidwolde) en Pieter Berends (Assen), Zij hadden het antwoord goed: Bo Bendsneyder is dit seizoen de nieuwe coureur in het team RW Racing. Van harte gefeliciteerd allemaal en heel veel plezier op De Noordelijke Motorbeurs in Assen. De winnaars hebben bericht gehad en ontvangen hun e-tickets per mail.

De Noordelijke Motorbeurs Assen is open op vrijdag 18 januari van 18.00 tot 22.00 uur en zaterdag en zondag 19 en 20 januari van 10.00 tot 18.00 uur. Op de beurs zijn maar liefst 120 standhouders aanwezig met onder andere: nieuwe en gebruikte motoren, accessoires, kleding, verzekeringen, reizen, presentaties en demonstraties. In de stand van VriendenTT is ook de zijspancombinatie van Bennie Streuer en Kevin Rousseau te zien. Op de actiefoto van Mark Walters, Streuer en Rousseau. VriendenTT maakt ook promotie op de beurs voor de tentoonstelling in het Drents Museum over Egbert Streuer, die vanaf 10 februari in dat museum in Assen te zien is.