Tref ons op de MOTORbeurs Utrecht

Vrienden TT Circuit Assen heeft weer enkele van haar Vrienden Plus blij kunnen maken met gratis kaarten voor de MOTORbeurs Utrecht. Dat kon in samenwerking met TT Circuit Assen. Vanaf komende donderdag 20 februari staat Vrienden TT Circuit Assen tot en met zondag in de stand van het TT Circuit. Je kunt ons daar bezoeken en maak gerust een praatje met de mensen die in onze stand aanwezig zijn. Wij zijn te vinden in de directe omgeving van de racesimulator van TT Circuit Assen. Ook voor andere evenementen kunnen wij via een prijsvraag weer mensen gelukkig maken met vrijkaarten. Nog geen Vriend of VriendPlus van het TT Circuit? Ga dan snel naar de balken om Vriend of VriendPlus worden.

 De racesimulator

In totaal pakken zestien motor- en scooterimporteurs, die samen 24 motormerken vertegenwoordigen, dit jaar op MOTORbeurs Utrecht groots uit in de importeurshal. Na een aantal jaar afwezigheid keren onder andere Kawasaki, Piaggio, Triumph en Honda terug naar Utrecht. Verder kun je terecht bij motormerken Aprilia, BMW Motorrad, Benelli, Can-Am, Ducati, Energica, Harley-Davidson, Hyosung, Indian Motorcycle, Kymco, Mash, Moto Guzzi, MV Agusta, Peugeot, Royal Enfield, SYM, Verge Motorcycles, Vespa, Yamaha en Zero Motorcycles.

 Veel nieuws op de motorbeurs

In hal 8 staan in een parade de pronkstukken van de aanwezige merken. In hal 7 is er naast de stands wederom een testparcours waar je de nieuwste modellen tegenkomt. MotorNL verzorgt vier keer per dag een podiumprogramma waar al het motornieuws van 2020, zowel fysiek als digitaal, gepresenteerd wordt. Ook aan de allerkleinsten is gedacht; op het kidsparcours (zie foto onder) kunnen zij met loopfietsjes van de diverse merken hun motorhart sneller laten kloppen. Wil je meer weten over de MOTORbeurs Utrecht, kijk dan op: https://www.motorbeursutrecht.nl/

 De kids kunnen zich ook vermaken.

 

Alle foto’s in dit bericht zijn afkomstig van de MOTORbeurs Utrecht