Neem als vriend met korting deel aan de cursus CRE of CRT

Wil je zelf als Vriend van het TT Circuit met jouw motor op de prachtige racebaan in Assen rijden? Dat kan via een cursus van CRT Holland. Alle Vrienden kunnen tegen gereduceerde prijs deelnemen aan twee cursussen, de cursus CRE (CRExperience – combitraining) en de cursus CRT (Circuit Rijvaardigheids Training). Beide zijn speciaal voor Vrienden op vrijdag 13 september en er zijn slechts
20 plaatsen beschikbaar voor de CRE en 20 plaatsen voor de CRT beschikbaar. Schrijf je hier in voor de CRE en hier voor de CRT.

De cursus CRE (CRExperience – combitraining) is een echte aanvulling op jouw eigen ervaring als motorrijder. Er wordt in deze cursus een intensieve bochtentraining gegeven op de TT Junior Track, in combinatie met praktijksessies op het grote TT Circuit. Via deze speciale actie van VriendenTT betaal je € 140,-, terwijl de normale prijs € 160,- bedraagt. Aan de CRE kunnen nagenoeg alle typen motorfietsen meedoen. Om een ieder zoveel mogelijk aandacht te geven wordt gewerkt in vier groepen van tien rijders. In de middag wordt op het grote TT Circuit gereden, zodat iedereen ook daar ervaring kan opdoen. Dit gebeurt eveneens in groepen onder begeleiding van de CRE-instructeurs.

De andere cursus die op vrijdag 13 september in samenwerking met CRT Holland wordt aangeboden, is de Circuit Rijvaardigheids Training (CRT). Dit is een cursus speciaal opgezet voor de sportieve motorrijder die zijn rijvaardigheid wil verbeteren. De motorrijders worden verdeeld over vier groepen van acht rijders. Iedere deelnemer rijdt op zijn eigen niveau, onder begeleiding van ervaren CRT-instructeurs vijf sessies op het TT Circuit Assen. Het is een machtige ervaring deze cursus te volgen. De kosten van deze cursus bedragen € 225,- euro. Normaal zit daar geen lunch bij, maar speciaal voor VriendenTT wordt hierbij wel een lunch in het Paddockrestaurant aangeboden.