Jan Huberts overleden

Vandaag, zaterdag 19 november, een triest bericht gehad. Oud-motorcoureur Jan Huberts is vanochtend om 08.30 uur overleden.

huberts

Ruim een maand geleden, zaterdag 15 oktober, was Jan Huberts nog aanwezig tijdens de dag voor Vrienden van het TT Circuit. Daar hield hij een presentatie, waarin zijn racecarrière centraal stond. Afgelopen vrijdag belde Jan Huberts nog met de voorzitter van de Activiteiten Commissie van Vrienden TT, Fred Lubbers. Huberts wilde zijn dank overbrengen aan de mensen die de Vriendendag hadden georganiseerd. Hij had genoten op zaterdag 15 oktober en nadien veel positieve reacties gehad op zijn presentatie. Huberts zei vrijdag wel dat hij grieperig was, maar dat het ergste voorbij was. Eerder dit jaar was de in Rijswijk wonende Huberts getroffen door hartfalen, maar hij leek daar redelijk van te herstellen. Echter, in de nacht van vrijdag op zaterdag werd de 79-jarige Jan Huberts met spoed opgenomen in een ziekenhuis, waar hij zaterdagochtend overleed.
Vrienden TT Circuit Assen wenst zijn vrouw Gerdy, dochter Desiree, die Jan op de Vriendendag vergezelde, en verdere familie heel veel sterkte bij dit verlies.