Evenementen op het circuit

Het TT Circuit Assen is één van de twee permanente racecircuits in Nederland, waar op het hoogste niveau wordt geraced. Op het Circuit Zandvoort wordt gestreden in de Formule 1 en op het TT Circuit Assen rijdens de coureurs in de MotoGP op het hoogste niveau ter wereld. Wil je op de site van het TT Circuit kijken, klik dan op de volgende link: www.ttcircuit.com

 

Je kunt ook alleen de evenementen bekijken die op het TT Circuit geprogrammeerd staan. Motor- en autoraces, publieksevenementen (bijvoorbeeld Truckstar), ze staan allemaal op de kalender van het TT Circuit Assen. Klik op de link voor het complete overzicht en kijk wanneer jouw favoriete evenement plaatsvindt.

 

Evenementen TT Circuit

Zelf rijden op het TT Circuit Assen kan natuurlijk ook! Zowel met je eigen auto als met eigen motor. Kijk op de kalender van het TT Circuit voor het overzicht van alle dagen waarop je zelf kan rijden (zogenaamde Trackdays). Om events te bekijken waar je zelf op het circuit mag rijden, kunt je de links ‘zelf rijden met motor’ en ‘zelf rijden met auto’ aanvinken.

 

 

Onze sponsoren:

Contact

Stichting Vrienden TT Circuit Assen

Postbus 401
9400 AK Assen
E-mail: info@vriendentt.nl

> Meer contactgegevens

Social media
Partners
racesport giant nikologo
TT Circuit Assen Riders