Geert Zanting

Vanaf de beurs MotoExpo 2016 is Geert Zanting uit het Drentse Zuidwolde actief geworden bij Vrienden TT Circuit Assen. Geert was Vriend en heeft dat op de beurs omgezet in VriendPlus en daarbij aangegeven dat hij wel wilde helpen bij het werven van meer Vrienden.
Zanting heeft in zijn jonge jaren met heel veel plezier motor gereden (o.a. de legendarische eerste superbike Honda CB 750) en is al sinds zijn kinderjaren een groot fan van het TT Circuit, waar hij als kind ook veel is geweest. In 1959 is hij, uiteraard samen met zijn ouders, voor de eerste keer op het TT Circuit geweest tijdens de training van de Dutch TT en zag toen John Surtees nog rijden op M.V, hetgeen een grote indruk op hem maakte.
“De mooiste evenementen vind ik de TT en de WorldSuperbike”, aldus Zanting. “Vroeger waren Giacomo Agostini en Jarno Saarinen mijn favorieten en nu vind ik Jorge Lorenzo erg goed. Wat de autosport aangaat, was ik altijd fan van Schumacher, maar het optreden van Max Verstappen is tegenwoordig natuurlijk ook geweldig. Hopelijk blijft hij zich verder ontwikkelen en krijgt hij de beschikking over een betrouwbare en snelle auto.”