Bezoek ons in Utrecht

VriendenTT is nu te vinden op de MOTORbeurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Tot en met zondag 25 februari kunt u ons bezoeken in de stand van TT Circuit Assen.

Op MOTORbeurs Utrecht vind je werkelijk ALLES voor de motorrijder. Het eindeloze aanbod voor motorliefhebbers gaat van grote motorenhandelaren tot reisorganisaties. Van motorclubs tot motorverhuur en gereedschap.

Natuurlijk vind je ook motoraccessoires zoals helmen en kleding op MOTORbeurs Utrecht. Verder tonen bijna alle importeurs van motormerken hun nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire activiteiten op het programma. VriendenTT Circuit Assen is te vinden in de stand van het TT Circuit Assen. Kom vrijblijvend langs en maak een praatje met onze vrijwilligers. TT Circuit Assen heeft voor bezoekers aan de stand ook goodie bags beschikbaar.

 Goodie bag in de stand van TT Circuit

De grootste

De MOTORbeurs Utrecht is de grootste van Nederland in zijn soort. Er zullen van diverse motormerken nieuwe modellen te zien zijn. Maar ook nieuwe modellen tassen, kleding en veel meer. Ook staat de beurs bol van actie met vele demonstraties en andere spectaculaire voorstellingen. De beurs is open op donderdag 22 februari van 10:00 tot 21:00 uur, vrijdag 23 februari 10:00 – 22.00 uur, zaterdag 24 februari 10:00 – 18:00 uur en zondag 25 februari10:00 – 18:00 uur.

De Jaarbeurs bevindt zich direct nabij het Centraal Station Utrecht, dus ideaal per trein te bereiken. Reizigers uit het Noorden moeten opletten. Tussen Zwolle en ’t Harde rijden op zaterdag 24 en zondag 25 februari GEEN treinen. Dan worden bussen ingezet en dat levert vertraging op. Voor meer informatie over de MOTORbeurs, kijk op: http://www.motorbeursutrecht.nl

 

Vrijkaarten VriendPlus

VriendenTT heeft deze keer 2x vijf vrijkaarten beschikbaar voor de MOTORbeurs Utrecht. VriendenPlus konden de volgende vraag beantwoorden en daarmee winnaar worden.

De volgende VriendenPlus hebben ieder twee vrijkaarten ontvangen voor de MOTORbeurs in Utrecht. Ze hadden allen de oplossing van de prijsvraag goed en gaven het juiste antwoord: John Surtees.

De winnaars zijn: Geert Vrielink (Zuidwolde), Piet van Wouwe (Asten), Geuje van der Linde (Zwolle), Jan Brinkman (Ruinerwold) en Ben Mouw (Apeldoorn). Van harte gefeliciteerd en tot zien op de beurs bij Vrienden TT Circuit Assen.