Beter motorrijden met VriendenTT

Mede vanwege de positieve ervaringen van de Vrienden die in 2017 meegedaan hebben, gaat VriendenTT opnieuw in samenwerking met CRT Holland trainingen voor gewone motorrijders aanbieden. Verleden jaar werd de CRE, de Experiencie combitraining aangeboden, dit jaar doen we die cursus ook weer, maar tevens de Circuit Rijvaardigheids Training (CRT). Je kunt voor beide cursussen inschrijven via onze website. VriendenTT kan door de samenwerking met onze sponsor CRT Holland, de cursussen tegen aantrekkelijke voorwaarden aanbieden.

CRE aanvulling op ervaring
De cursus CRE (CRExperience – combitraining) is een echte aanvulling op jouw eigen ervaring als motorrijder. Er wordt in deze cursus een intensieve bochtentraining gegeven op de TT Junior Track, in combinatie met praktijksessies op het grote TT Circuit. De CRE voor Vrienden TT is op donderdag 30 augustus. Via deze speciale actie van Vrienden TT betaal je € 130,-, terwijl de normale prijs € 150,- bedraagt. Inschrijven via Vrienden TT voor deze CRE kan tot en met zaterdag 22 juli. Aan de CRE kunnen nagenoeg alle typen motorfietsen meedoen.

Wat krijg je?
De praktijksessies van de CRExperience combitraining worden verreden op de TT Junior Track en tijdens de praktijksessies wordt onder meer aandacht besteed aan kijk- en bochtentechniek. Via VriendenTT kunnen maximaal 30 Vrienden inschrijven. Om een ieder zoveel mogelijk aandacht te geven wordt gewerkt in drie groepen van tien rijders. In de middag wordt op het grote TT Circuit gereden (zie foto), zodat iedereen ook daar ervaring kan opdoen. Dit gebeurt ook in groepen.

Circuit training
De andere cursus die op 30 augustus in samenwerking met CRT Holland wordt aangeboden, is de Circuit Rijvaardigheids Training CRT. Dit is een cursus speciaal opgezet voor de sportieve motorrijder die zijn rijvaardigheid wil verbeteren. Hieraan kunnen 40 VriendenTT deelnemen. Zij worden verdeeld over vier groepen van tien rijders. Iedere deelnemer rijdt op zijn eigen niveau, onder begeleiding van ervaren instructeurs op het TT Circuit Assen. Het is een machtige ervaring deze cursus te volgen. De kosten van deze cursus bedragen € 215,- euro. Normaal zit daar geen lunch bij, maar speciaal voor VriendenTT wordt hierbij wel een lunch aangeboden. Ook voor deze CRT cursus geldt: inschrijven via onze website tot en met zaterdag 22 juli.

Onder leiding instructeur
De beide cursussen staan onder leiding van ervaren instructeurs. Op de dag zelf melden de deelnemers aan de CRE zich bij de TT Junior Track en de deelnemers aan de CRT in het mediacentrum van het TT Circuit. Houd er rekening mee dat je de gehele dag op de terreinen van het TT Circuit verblijft. De CRT-deelnemers vanaf 07.30 uur, de CRE-deelnemers vanaf 08.00 uur. Na afloop van de cursussen gaat een ieder die de cursus op de juiste wijze volgt, met een speciaal certificaat naar huis. En natuurlijk met de prachtige ervaring op het TT Circuit Assen te hebben gereden.

Advies, service en fotograaf aanwezig
Er wordt bij deze cursussen CRE en CRT niet alleen aandacht geschonken aan kijk- en bochtentechniek en circuittraining, ook andere aspecten komen aan bod. Zo zijn er diverse bandenservices aanwezig en bij veringspecialist HK Suspension is het mogelijk uw vering kosteloos te laten afstellen. Tijdens de CRE / CRT-dag worden foto’s gemaakt, zowel op de paddock, als langs de baan, zodat je eventueel een of meerdere foto’s als herinnering aan deze bijzondere dag kunt verwerven.

Inschrijven

Kies voor 30 augustus wel de juiste cursus: CRE of CRT. Vul het formulier op de website zo volledig mogelijk in. Via Vrienden TT gaan jouw gegevens direct na het sluiten van de inschrijfperiode (laatste dag van inschrijving: zaterdag 22 juli) naar CRT Holland die deze cursussen verzorgt. CRT Holland zorgt voor de verdere informatie en afwikkeling. De speciale Vrienden TT-prijs zal dan ook rechtstreeks aan CRT Holland voldaan kunnen worden.

Inschrijven kan via de formulieren hieronder:

Inschrijven CRE

Inschrijven CRT