Bennie Jolink ook Vriend

Terugkijkend naar het afgelopen weekend met het evenement BromfieTTs op het TT Circuit, kunnen wij meedelen dat VriendenTT er een prominente Vriend bij heeft. Niemand minder van Bennie Jolink, de bekende zanger van NORMAAL, kwam zich bij ons in de stand laten registreren als Vriend. Zie bijgaande foto´s van Mariska Grob van Motografie.

 

Jolink genoot met volle teugen van het prachtige evenment met de bromfietsen. Duizenden bromfietsers, waaronder niet alleen NORMAAL-zanger Bennie Jolink, maar ook 50cc-Grand Prix sterren Aalt Toersen en Jan de Vries, brachten afgelopen zondag een bezoekje aan het TT Circuit voor Belevingsevenement BromfieTTs, waarbij bromfietsers onder meer met hun trots op de historische TT-baan mochten rijden. Door bemiddeling van coureur en reclameman Bert Smit uit Stadskanaal, stond de beroemde Jamathi van Jan Thiel en Martin Mijwaard de gehele dag in de stand van VriendenTT.  Zie foto.

De dag bestond uit verschillende ‘bromsessies’ op de baan, races met klassiekers en een showplein met meer dan 100 exclusieve bromfietsen en een onderdelenmarkt. Voor (her)opstappers bood bromfietsmerk MASH de mogelijkheid om het magische gevoel van het brommer rijden opnieuw te beleven op de nieuwe MASH Fifty modellen.